Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Квалитетот на храната

Husse храните за кучиња и мачки се направени од супер премиум состојки за квалитет и се произведуваат во најдобрите фабрики со високо професионални луѓе и опрема.

Гаранцијата за квалитет на прозиводите и нивото производство ни го даваат големиот број на задоволни клиенти кои ги имаме низ целиот свет. Покрај тоа , ние имаме прозводен лист кој дава увид во :

  • составот,
  • аналитичките состојки,
  • адитивите,
  • метаболизираната енергија,
  • сварливоста и
  • генералните информации за производот


Прозиводствениот процес на Husse е строго следен, контролиран и тестиран.Ние произведуваме квалитетна храна со грижа кон природата и со спрецифични потреби за животните.  Нашите ветеринари и тимот на нутриционисти секогаш го тестираат составот на храните со цел да се подобри квалитетот.

Истражувањата во нашиот истражувачки центар за миленичиња се со незагрозувачки карактер кон животните и кон храната. Единствената цел е подобрување на храната за мачки и кучиња. Незагрозувачки значи дека нашите животни никогаш не страдаат поради медицинските или хируршките процедури. Истражувањето е ограничено на регистрирање на консумацијата на храната, испитување на изметот итн. Експериментите врз животни се строго регулирани од неодамнешните закони. Земајќи ги во предвид овие закони, истражувањата што се вршат во нашиот истражувачки центар не се сметаат дури ни како експериментирање врз животни.

 

Неодамна прегледани
PRO PRIMA: 20 кг

PRO PRIMA: 20 кг

Комплетна храна за возрасни кучиња со нормално ниво на активност....
ден 2.200,00
OCEAN CARE: 15 кг

OCEAN CARE: 15 кг

Внимателно одбрани состојки со пребиотици кои го помагаат варењето на храната и ...
ден 3.500,00
VALP

VALP

Специјално формулирана храна за кутриња и кучки доилки....
ден 1.700,00
EXCLUSIVE KATTUNGE

EXCLUSIVE KATTUNGE

Комплетна храна за мачиња од одвикнување од мајчиното млеко до 12 месеци старост...
ден 670,00
OPTIMAL MINI: 7 кг

OPTIMAL MINI: 7 кг

Специјално формулирана храна за активни кучиња од мали раси....
ден 1.700,00
Scroll