Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Производи за мачки

Husse висококвалитетните храни за мачки и ги обезбедува на мачката сите потребни хранливи вредности и квалитет кои се потребни за здравјето, крзното и виталноста на мачката. Husse храните за мачки се достапни како конзервирани, пакувани и суви.

Неодамна прегледани
KROKETTER FISK

KROKETTER FISK

Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
ден 700,00
OCEAN CARE MINI

OCEAN CARE MINI

Внимателно одбрани состојки со пребиотици ...
ден 1.950,00
OPTIMAL MINI

OPTIMAL MINI

Специјално формулирана храна за активни ку...
ден 600,00
Scroll