Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Правни информации

Заштита на личните податоци

 

Trademark Service LE AB Stocкholm Sweden како сопственик на веб порталот husse.mk - husse.com.mk а преку генерална франшиза право на управување со истите преку И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО Тетово се грижи за вашата приватност согласно со Законот за заштита на личните податоци објавен во ,, Службен Весник на Република Македонија,, бр.7/05 и 103/08,, и Законот за изменување и дополнување на Законот за заштита на личните податоци. Во овој закон се наведени сите информации и правила кои ги почитуваме за заштита на личните податоци на корисниците на нашата веб страна.

 

Со посета и користење на услугите на веб страната (husse.mk-husse.com.mk) ја давате својата согласност за обработка и употреба на вашите лични податоци согласно Законот.

 

Добивање на вашите лични податоци

 

Веб страната husse.mk-husse.com.mk можете да ја посетите без внесување на било каква информација за вас. Во случај на пројавен интерес од ваша страна за информирање или користење на услугите кои ги нуди husse.mk-husse.com.mk можеме да побараме одредени информации од вас со цел да ви ја пружиме потребната услуга. Најчесто побаруваме лични информации од типот Име и Презиме, e-mail, телефон за контакт. Ниту една од овие информации немора да ни ги кажете, но без нив нема да можеме да ви ја пружиме потребната услуга.

 

Користење на вашите лични податоци

 

Вашите лочни податоци ги користиме за услугите кои ги избирате, а тоа значи при користење на различни попусти кои ги нудиме или електронско информирање за најновите понуди.

 

Обврска за заштита на вашите лични податоци

 

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО (husse.mk-husse.com.mk) се обврзува да обезбеди сигурност и заштита на вашите лични податоци согласно Законот за заштита на личните податоци.

 

Листа на колачиња (cookies) што ги собираме

Следната табела ги прикажува колачињата (cookies) што ги собираме и информациите за тоа што тие се чуваат.

ИМЕОПИС
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.
Неодамна прегледани
OPTIMAL MINI

OPTIMAL MINI

Специјално формулирана храна за активни кучиња од мали раси....
ден 600,00
PRO PRIMA: 20 кг

PRO PRIMA: 20 кг

Комплетна храна за возрасни кучиња со нормално ниво на активност....
ден 2.200,00
Ново
SENIOR MINI

SENIOR MINI

Формулирана за да ги задоволи хранливите потреби на постарите кучиња од малите р...
ден 1.500,00
VALP MAXI

VALP MAXI

Специјално формулирана храна за кутриња од големи раси. ...
ден 2.800,00
EXCLUSIVE KATTUNGE

EXCLUSIVE KATTUNGE

Комплетна храна за мачиња од одвикнување од мајчиното млеко до 12 месеци старост...
ден 670,00
Scroll