Оптимален имунитет

Манан-олигосахариди за оптимален имунитет.

Манан-олигосахаридите (МОС) можат да придонесат за подобрување на здравјето на дигестивниот систем, нивото на енергија и перформансите.

Неодамна прегледани
OPTIMAL

OPTIMAL

За активни кучиња од средни и големи раси.
ден 3.099,00
Scroll