Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Моно-протеин

Ограничен извор на протеини од животинско потекло.

Вистински алергии на храна се предизвикани од имунолошки реакции на протеини во исхраната. Ограничувањето на различни животински протеини во храна за домашни миленици го намалува ризикот дека храната ќе предизвика алергија.

Неодамна прегледани
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

За кучиња со нормални енергетски потреби.
ден 550,00
OCEAN CARE

OCEAN CARE

Внимателно одбрани состојки со пребиотици кои го помагаат варењето на храната и ...
ден 4.499,00
PRO GIANT

PRO GIANT

Комплетна храна за кучиња од голем раст.
ден 2.300,00
EXCLUSIVE KATTUNGE: 2 кг

EXCLUSIVE KATTUNGE: 2 кг

Комплетна храна за мачиња од одвикнување од мајчиното млеко до 12 месеци старост...
ден 670,00
DIGEST

DIGEST

Висок степен на сварливост – храна со јагнешко месо и ориз за кучиња со чувствит...
ден 2.099,00
Scroll