Ниска содржина на магнезиум

Ниска содржина на магнезиум и контролирано ниво на калциум и фосфор за одржување на уринарното здравје.

Неодамна прегледани
KROKETTER KYCKLING: 3 кг

KROKETTER KYCKLING: 3 кг

Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
ден 699,00
OCEAN CARE

OCEAN CARE

Внимателно одбрани состојки со пребиотици кои го помагаат варењето на храната и ...
ден 4.499,00
EXCLUSIVE STERILISED

EXCLUSIVE STERILISED

Специјално формулирана храна за да се задоволат хранливите потреби на стерилизир...
ден 649,00
OPTIMAL: 15 кг

OPTIMAL: 15 кг

За активни кучиња од средни и големи раси.
ден 3.099,00
Scroll