Раст +

Оптимален раст.

На кутрињата им треба речиси двојно повеќе енергија и исхрана отколку возрасните кучиња. Husse Valp, Valp Mini и Valp Maxi се Супер Премиум производи коишто содржат дополнителни хранливи материи, витамини и минерали кои им се потребни на кутрињата додека растат. Valp, Valp Mini и Valp Maxi се погодни за кутриња почнувајќи од 4 недели возраст до нивната зрелост (12 месеци).

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. VALP

  Специјално формулирана храна за кутриња и кучки доилки.
  ден 3.149,00
 2. VALP MINI

  Специјално формулирана храна за кутриња од мали раси.
  ден 1.999,00
 3. VALP MAXI

  Специјално формулирана храна за кутриња од големи раси.
  ден 3.199,00

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Неодамна прегледани
Ново
OPUS FARM

OPUS FARM

Формула без житарки, специјално формулирана за да ги задоволи природните потреби...
ден 3.399,00
EXCLUSIVE STERILISED

EXCLUSIVE STERILISED

Специјално формулирана храна за да се задоволат хранливите потреби на стерилизир...
ден 649,00
OPTIMAL

OPTIMAL

За активни кучиња од средни и големи раси.
ден 3.099,00
VALP MAXI

VALP MAXI

Специјално формулирана храна за кутриња од големи раси. ...
ден 3.199,00
Ново
OCEAN CARE MINI

OCEAN CARE MINI

Внимателно одбрани состојки со пребиотици за здрав дигестивен систем и со есенци...
ден 2.199,00
Scroll