Здрави очи +

Содржи таурин кој ја подржува функцијата на очите.

Тауринот е аминокиселина којашто мачките не можат сами да ја произведат. Тој им помага да се спречи слепилото и го помага срцевото здравје.

Неодамна прегледани
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

За кучиња со нормални енергетски потреби.
ден 2.949,00
Ново
MOUSSE SCHAMPO

MOUSSE SCHAMPO

Сув шампон, не е потребно вода ниту плакнење....
ден 700,00
OPTIMAL MINI

OPTIMAL MINI

Специјално формулирана храна за активни кучиња од мали раси....
ден 1.899,00
EXCLUSIVE KATTUNGE

EXCLUSIVE KATTUNGE

Комплетна храна за мачиња од одвикнување од мајчиното млеко до 12 месеци старост...
ден 669,00
EXCLUSIVE STERILISED

EXCLUSIVE STERILISED

Специјално формулирана храна за да се задоволат хранливите потреби на стерилизир...
ден 649,00
Scroll