Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Здрави заби

Намалува формирање на забни наслаги.

Како може Husse храната да го намали формирањето на забен камен и да го подобри здравјето на забите?

Текстурата на гранулите е оптимизирана за да се зголеми механичкото чистење на забите за време на џвакањето на храната. За да се добие оптимална цврстина, нерастворливи влакна се врзани во јадрото на гранулата. Функцијата на овие влакна може да се спореди со функцијата на железото во армираниот бетон: влакната ги прават гранулите поцврсти. Како последица на тоа, забите да навлегуваат подлабоко во гранулата пред таа да почне да се дроби. Исто така, влажноста и обликот на гранулите се оптимизирани за максимално механичко чистење на забите.

Неодамна прегледани
EXCLUSIVE URINARY: 2 кг

EXCLUSIVE URINARY: 2 кг

Специјално формулирана храна за зајакнување на уринарното здравје на вашата мачк...
ден 650,00
Ново
SENIOR MINI

SENIOR MINI

Формулирана за да ги задоволи хранливите потреби на постарите кучиња од малите р...
ден 1.499,00
OCEAN CARE

OCEAN CARE

Внимателно одбрани состојки со пребиотици кои го помагаат варењето на храната и ...
ден 4.499,00
EXCLUSIVE KATTUNGE

EXCLUSIVE KATTUNGE

Комплетна храна за мачиња од одвикнување од мајчиното млеко до 12 месеци старост...
ден 670,00
EXCLUSIVE ACTIVE

EXCLUSIVE ACTIVE

Специјално формулирана храна за активни мачки и мачки со осетлива кожа. ...
ден 600,00
Scroll