Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Subscribe to RSS Feed

Бесплатен Примерок

Бесплатен Примерок

Ве молиме изберете го примерокот што би сакале да го добиете со негово додавање во Вашата кошничка и продолжете со едноставната процедура за нарачка.

Податоци за достава

 • Внесете го вашето име

  Внесете го вашето презиме

 • Внесете го вашиот телефонски број

  Внесете го поштенскиот код од местото каде треба да се достави бесплатниот примерок

 • Внесете го градот или населеното место каде треба да се изврши доставата

  Внесете улица и број на врата

Податоци за потребите на миленичето

 • Внесете jа расата на вашето милениче

  Внесете ја возраста на вашето милениче во месеци

 • Внесете дополнителен коментар (алергии, болести и сл.)

* Задолжителни полиња

Неодамна прегледани
Ново
DIGEST

DIGEST

Висок степен на сварливост – храна со јагне...
ден 750,00
Ново
EXCLUSIVE URINARY

EXCLUSIVE URINARY

Специјално формулирана храна за зајакнувањ...
ден 650,00
OPTIMAL SENSITIVE: 15 кг

OPTIMAL SENSITIVE: 15 кг

Специјално формулирана храна за активни ку...
ден 3.100,00
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

За кучиња со нормални енергетски потреби.
ден 550,00
Scroll