Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Сениори

Кучињата кои се сениори имаат потреба од специјално изработена храна за да ги задржи во одлична форма и да се одложи ефектот на стареење. Генерално им е потребна храна со ниско ниво на калории за да се спречи прекумерно дебелеење и храна со високо количество на влакна за подобар гастроинтестинален систем.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. SENIOR MINI

    Формулирана за да ги задоволи хранливите потреби на постарите кучиња од малите раси.
    ден 1.500,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Неодамна прегледани
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

За кучиња со нормални енергетски потреби.
ден 550,00
OPTIMAL MINI

OPTIMAL MINI

Специјално формулирана храна за активни ку...
ден 600,00
EXCLUSIVE STERILISED

EXCLUSIVE STERILISED

Специјално формулирана храна за да се задов...
ден 650,00
EXCLUSIVE ACTIVE

EXCLUSIVE ACTIVE

Специјално формулирана храна за активни ма...
ден 600,00
PRO PRIMA

PRO PRIMA

Комплетна храна за возрасни кучиња со норма...
ден 2.200,00
Scroll