Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Кутриња

Кутрињата во периодот на раст и развој имаат посебни хранливи потреби. Заради овие потреби, Husse создаде посебна палета на храна за кутриња која е збогатена со хранливи материи, витамини и минерали. Valp, Valp Mini и Valp Maxi се погодни како стартер за кутриња почнувајќи од 3 недели старост и како комплетна храна за кутриња од 4 недели старост па се до нивната зрелост.

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. VALP MINI

  Специјално формулирана храна за кутриња од мали раси.
  ден 600,00
 2. VALP MAXI

  Специјално формулирана храна за кутриња од големи раси.
  ден 2.800,00
 3. VALP

  Специјално формулирана храна за кутриња и кучки доилки.
  ден 1.700,00

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Неодамна прегледани
VALP

VALP

Специјално формулирана храна за кутриња и к...
ден 1.700,00
Ново
SENIOR MINI

SENIOR MINI

Формулирана за да ги задоволи хранливите по...
ден 1.500,00
EXCLUSIVE ACTIVE

EXCLUSIVE ACTIVE

Специјално формулирана храна за активни ма...
ден 600,00
OCEAN CARE

OCEAN CARE

Внимателно одбрани состојки со пребиотици ...
ден 3.500,00
EXCLUSIVE STERILISED

EXCLUSIVE STERILISED

Специјално формулирана храна за да се задов...
ден 650,00
Scroll