Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Сениори

Кучињата кои се сениори имаат потреба од специјално развиена храна за да ги задржи во одлична форма и да се одложи ефектот на стареење. Генерално им е потребна храна со ниско ниво на калории за да се спречи прекумерно дебелеење и храна со високо количество на влакна за подобар гастроинтестинален систем.

There are no products matching the selection.

Неодамна прегледани
PRO PRIMA

PRO PRIMA

Комплетна храна за возрасни кучиња со норма...
ден 2.200,00
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

За кучиња со нормални енергетски потреби.
ден 550,00
KROKETTER FISK

KROKETTER FISK

Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
ден 700,00
DIGEST

DIGEST

Висок степен на сварливост – храна со јагне...
ден 750,00
Scroll