Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Возрасни кучиња

Различни возрасни кучиња имаат различни потреби. Заради тоа Husse Pro линијата има широка палета на прозиводи за возрасни кучиња.

4 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. PRO ENERGI

  Комплетна храна за работни кучиња.
  ден 3.500,00
 2. PRO PRIMA

  Комплетна храна за возрасни кучиња со нормално ниво на активност.
  ден 2.200,00
 3. PRO GIANT

  Комплетна храна за кучиња од голем раст.
  ден 2.300,00
 4. PRO AKTIV

  Комплетна храна за активни кучиња.
  ден 2.700,00

4 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Неодамна прегледани
Ново
DIGEST

DIGEST

Висок степен на сварливост – храна со јагне...
ден 750,00
Scroll