Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Professional

Professional

Husse Pro линијата е дизајнирана првенствено за професионалните одгледувачи и одгледувачници, или пак за места каде што има голем број на кучиња. Прозводите од Husse Pro линијата содржат одлично избалансирана сооднос меѓу животинските протеини и масти како и сите потребни хранливи вредности, минерали и витамини.
Возраст на кучето
 1. Кутриња
 2. Возрасни
Активност на кучето
 1. Многу активно / работно куче

5 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. PRO ENERGI

  Комплетна храна за работни кучиња.
  ден 3.500,00
 2. PRO PRIMA

  Комплетна храна за возрасни кучиња со нормално ниво на активност.
  ден 2.200,00
 3. PRO GIANT

  Комплетна храна за кучиња од голем раст.
  ден 2.300,00
 4. PRO AKTIV

  Комплетна храна за активни кучиња.
  ден 2.700,00
 5. PRO VALP

  Комплетна храна за кутриња и кучки доилки.
  ден 3.000,00

5 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Неодамна прегледани
DIGEST: 15 кг

DIGEST: 15 кг

Висок степен на сварливост – храна со јагне...
ден 3.200,00
Scroll