Grain free (Без житарки)

Grain free (Без житарки)

Природна исхрана за вашето куче која вклучува високо ниво на протеини, масти и вода, а многу малку јаглехидрати. Храната е моно-протеин и содржи само лосос или пилешко месо како извор на протеини, исто така содржи компир кој има висок степен на сварливост.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. OPUS FARM

    Формула без житарки, специјално формулирана за да ги задоволи природните потреби на кучето, користејќи енергија од извори од животинско потекло.
    ден 3.399,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Неодамна прегледани
VALP MINI

VALP MINI

Специјално формулирана храна за кутриња од мали раси....
ден 1.999,00
OPTIMAL: 15 кг

OPTIMAL: 15 кг

За активни кучиња од средни и големи раси.
ден 3.099,00
KATT URINARY

KATT URINARY

Specially developed to support urinary health
VALP MAXI

VALP MAXI

Специјално формулирана храна за кутриња од големи раси. ...
ден 3.199,00
OPTIMAL

OPTIMAL

За активни кучиња од средни и големи раси.
ден 3.099,00
Scroll