Здрав начин на исхрана за вашите миленици

Digest: 2kg

Напишете ја првата рецензија за овој производ

Super Premium quality ingredients with excellent digestibility
Digest: 2kg

Digest: 2kg

Напишете ја првата рецензија за овој производ

Super Premium quality ingredients with excellent digestibility
ден 750,00
OR
  • Опис на производот
  • Совети за Исхрана
  • Состојки
  • Рецензии
  • Print Product
Опис на производот Совети за Исхрана Состојки Рецензии
Неодамна прегледани
OPTIMAL SENSITIVE: 15 кг

OPTIMAL SENSITIVE: 15 кг

Специјално формулирана храна за активни ку...
ден 3.100,00
OPTIMAL: 15 кг

OPTIMAL: 15 кг

За активни кучиња од средни и големи раси.
ден 2.800,00
PRO PRIMA: 20 кг

PRO PRIMA: 20 кг

Комплетна храна за возрасни кучиња со норма...
ден 2.200,00
PRO PRIMA

PRO PRIMA

Комплетна храна за возрасни кучиња со норма...
ден 2.200,00
PRIMA PLUS: 2 кг

PRIMA PLUS: 2 кг

За кучиња со нормални енергетски потреби.
ден 550,00
Scroll